Cum contactez Serviciul de Relatii cu Clientii Cosmote?

Numar de vizualizari :32908

Mi-am propus să vă „alimentez” zilnic cu câte un lucru util. Sper să reușesc, măcar parțial. Dacă mi-a ieșit până acum sau nu, las la aprecierea domniilor voastre, vizitatorii site-ului www.lunar.ro.
Pentru astăzi am ales un subiect de care m-am lovit recent. Încercând să iau legătura cu un operator Cosmote, ca să-i zic vreo două vorbe și să mă lămuresc în legătură cu unele lucruri, am butonat vreme de aproape jumătate de ora prin hățișul și rămurișul de meniuri pe care le prezintă robotul la accesarea numărului gratuit 1234. Într-un final am reușit. După o convorbire scurtă cu o duduie, o întreb politicos dacă nu poate să-mi dea și mie un număr direct prin care să intru fără probleme în legătură cu un operator, nu cu robotul. Drăguța de ea îmi răspunde că exista numărul rapid 1616, dar mă va taxa cu 0,39 eurocenți, indiferent de durata convorbirii. La întrebarea mea dacă nu poate sa-mi sugereze un număr gratuit, amabila operatoare îmi spune să sun la 1234 și să ascult cu atenție (și cu răbdare, adaug eu) indicațiile pe care mi le dă robotul.
I-am mulțumit cu jumătate de gură, și când am ajuns acasă am accesat internetul în căutarea unor informații mai pe placul meu.


O scurtătură ar fi următoarea:
* sunați la 1234, iar când vă răspunde robotul formați cifrele 131510.

Pe site-ul Cosmote ne sunt oferite următoarele informații:

Cum contactez Serviciul de Relații cu Clienții Cosmote?

Serviciul de Relaţii cu ClienţiiPentru informaţii legate de: produse şi servicii, tarife, terminale, magazine COSMOTE, dealeri, acoperire, roaming, etc.
Relaţii cu Clienţii COSMOTE 1234 / 0766.12.1234– apel gratuit de la telefonul mobil COSMOTE021.404.1234 sau 0766.12.1234 – tarif normal pentru apelurile din retelele nationale
Info Rapid 1616 – numar disponibil NUMAI clientilor aflati pe teritoriul tarii ce apeleaza de la un numar de telefon COSMOTE. Apelul este tarifat cu 0,3277 EUR(fara TVA)/apel sau 0.39 EUR( cu TVA inclus)/apel (Tarifarea se face pe apel si nu in functie de durata convorbirii)
Numar disponibil clientilor PREPAID intre orele 23:00 – 07:00 1280 –in acest interval orar va stam la dispozitie pentru solicitari urgente de blocare/reconectare, dezactivare roaming, reincarcare.Pentru toate celelalte solicitari va stam la dispozitie prin intermediul celorlalte canale de comunicare (133, *100# si WEB) 24/7 sau prin apel la 1234 intre orele 07:00 – 23:00.
Numar special ROAMING +4076ROAMING –apel gratuit dintr-o tara membra UE, de la numarul de telefon COSMOTE.Acest numar este disponibil clientilor( Postpaid si Prepaid Roaming Plus) ce se afla deja in Roaming si doresc sa afle informatii despre tarifele practicate.
Fax 021.413.75.30 – Serviciul de Relatii cu Clientii
Formular de contact Accesati FORMULAR DE CONTACT
Poştă S.C. COSMOTE Romanian Mobile Telecommunications S.A.B-dul Nicolae Titulescu, nr. 4-8, America House, aripa de vest, etajele 5-6, sector 1, Bucuresti

COD FISCAL: RO11952970

9 thoughts on “Cum contactez Serviciul de Relatii cu Clientii Cosmote?

 1. Aveti un operator pe nume Irimia?
  Ma tot suna , cu oferte , sa tastez eu
  *444……
  va rog sa luati masuri ca nu-l mai suport

 2. azi 20.05.2010 la ora 19.05 operatoarea numita mihaela filip de la internity din focsani str. b-dul uniri era ocupata cu un telefon al unei cliente dupa aproape 10 minute ma intreaba asa cum de nu as fi un client de aproape 1 an si cateva luni ce doresc ? si am cerut o incarcare electronica la care asa in bataie de joc imi spune ca nu merge calculatorul ! si sa merg mai departe si sa fac acea incarcare la alta firma da bine o am plecat si am gasit acel magazin era inchis . a am uitat sa spun ca daca nu merge calculatorul vreau o cartela si a spus ca nu are.bine in cazul acesta eu am ocazia sa pierd o obtiunea pe care o aveam . va rog sa luati masuri cu aceasta operatoare ca de fiecare data creaza problema nu ma spun ca s-ar putea pe viitor sa fac reclamatie la protectia consumatorului. va multumesc pentru intelegere.astep raspunsul dumneavoastra.

 3. Inca de anul trecut contractul
  FIRMEI SC DIESEL STAR srl Sinaia, cu Cosmote a incetat (Cod client : 7206155090). Am prelungit totusi un singur numar 0766-488402 ce se afla inca sub un alt contract. Motivul principal al nemultumirii a fost faptul ca nu aveti acoperire intre localitati iar angajatii firmei circula foarte mult prin tara si mult prea des se pierdeau legaturile imediat ce se iesea dintr-o localitate. Desi expirat contractul,COSMOTE A CONTINUAT SA FACTUREZE TOATE CELE 4 NUMERE CA SI CAND CONTRACTUL AR FI DIN NOU IN DERULARE. AM ANUNTAT TELEFONIC ca numai numarul 0766-488 402 mai este sub contract dar DEGEABA. ACUM AM PRIMIT IARASI O FACTURA pentru TOATE CELE 4 NUMERE. VA ROG SA INCETATI CU ACEASTA PRACTICA PENTRU CA VOI ANULA SI ULTIMUL NUMAR SUB CONTRACT CU COSMOTE. Din aceasta ultima factura (CSE100105478764 1, VOI ACHITA NUMAI C/VAL pt. numarul 0766-488 402. Mi-ati trimis o factura si pentru luna iulie !? VA ROG SA INCETATI CU ASTFEL DE PRACTICI SAU VA VOI CERE DAUNE IN JUSTITIE !!!
  Tiberiu Popeescu – Director General SC Diesel Star srl Sinaia

 4. frate am vrut sa imi activez web n walk pe un nokia 6500s si cica nu se poate ca nu e telefonul compatibil dar am adaugat ca unchiul meu are un un model vechi de tel care nici macar 3g nu are si si nici nu il au in lista de tel compatibile desi el are net pe tel de la cosmote nici al lui nu e comp deci degaba sunati la relati cu clienttii ca va da un cacat de operator care zice na nu merge

 5. sunt in uk si am cartela de cosmote nu pot sa iau legatura cu rel cu clientii ajutati-ma am vrut sa o reincarc si am bagat de mai multe ori ce sa fac
  odul si akm nu ma mai lsa sa o reincarc c

 6. Tot ce incepe cu „*444*1*numar telefon*” este pentru transfer credit, acel individ Irimia, nu este operator Cosmote, este doar un „infractor” care incearca sa ia credit de la dvs.

 7. nu stiu ce retea aveti si ce fel de operatori aveti atunci cand ai o urgenta nu poti vb k ei am sunat de zece ori in 10 mi si nu am putut sa intru in legatura k un operrator va rog sunati ma pe nr 0748481793 pt a va explica problema mea

Lasă un comentariu